понеділок, 28 лютого 2011 р.

Хвастулька!!!!!





Я хотіла похвалитись роботою, яку я зробила на зустрічі у Львові. Ці роботи у нас виходили посправжньому весняні. Дякуючи Мар"яні ми отримали гарну палітру кольорів і ось що вийшло!!!



Натхненна зустріччю я зробила в той ж день ще одну відкриточку такої ж форми. Ця форма мені чомусь дуже сподобалась, вона ніжна і весняна, ось такі наслідки нашої зустрічі:)!!!!!





суботу, 26 лютого 2011 р.

Альбомчик на день закоханих № 3











Я дуже рада, що можу показати свій третій альбомчик з серії "для закоханих". Цей нарешті був замовлений для молодої жіночки, де можна було додати трішки ніжності і романтики.

вівторок, 22 лютого 2011 р.

Магазину "Зроби Cам(А)" 2 роки!!!


Магазину "Зроби сам(А)" виповняється 2 роки і з цієї нагоди можна отримати прекрасний дирокол від Марти Стюарт!!!

Умови можна прочитати відвідавши , блог магазину, успіхів!!!

середу, 16 лютого 2011 р.

Альбомчик на день закоханих №2










Нарешті появилась хвилька для нової публікації. Як я вже казала альбомчиків буде три - це другий, він вже давно в свого господаря, а я ще його згадую:)! Отже, альбомчик теж був зроблений для хлопця,але всеодно вийшов милий!!! Sorry, за фото:)

неділю, 13 лютого 2011 р.

З днем Св.Валентина!!!


Хочу привітати всіх з днем закоханих, нехай кохання приносить вам тільки радість, солодкі поцілунки і ніжні почуття!!!

Цю відкриточку я зробила для всого коханого чоловіка!!!

вівторок, 8 лютого 2011 р.

Альбомчик на день закоханих!!!!!










Ну нарешті я можу показати свій перший альбом до дня закоханих(скоро покажу другий і третій).Робити таку роботу дуже приємно,вона окриляє, так як це ж для закоханих,бо вони переживають одне з найкращих почуттів в нашому житті,думаю що зі мною погодитесь:).Цей альбомчик був замовлений дівчиною для хлопця,що трішки мене обмежувало, в тому й була його складність(ніяких квіточок,стразіків,рюшечок і т.д.).Вирішила зробити його зростаючої форми, там де зав"язочки місце на дві,три і більше фотографій, на титульній сторінці є також місце для фото. Ще використала в альбомі крилаті вислови про любов - це надає йому пізнавального характеру. Не судіть строго, надіюсь що вам сподобається, я старалась!!!