понеділок, 28 березня 2011 р.

Величезнв цукерочка від Scrap Boutique!!!


Розіграш відбудеться 02-03.05.11

Цукерочка від Scrap Boutique!!!

неділю, 27 березня 2011 р.

Коробочка





Отже, моя коробочка створена на одному подиху, створена завдяки надхненню яке я отримала після зустрічі у Львові!!! Ще завдяки суперовій дівчині Саші, яка нам розказала як її робити. Це перша моя коробочка, яку я зробили (можливо лінувалась),але сам її дизайн заставив мене постаратись:)

Саме цікаве залишила на десерт - це наша зустріч!!!!!!!!Вона пройшла на УРА!!!!!!Дівчата всі дуже милі, щирі і можна безкінечно цей перелік продовжувати, бо це дійсно так.Ми отримали чууууудові подарунки-сюрпризи від Грушечки (неймовірно хороша дівчина), самі обмінялися корисними речами, що додало ще приємності.Зустріч була суперова, дякую вам всім!!!!!!!!!!

понеділок, 21 березня 2011 р.

Моє художество:)!!!



Колись давно, купила для картини рамку зі склом. Скла мені було не потрібно і я вирішила його розмалювати контуром для скла. Коли розмалювала мені бракувало тої рамки. Одним словом, зняла я рамочку з картини, на задній план підібрала скрап папір, вставила скло, а картина знову залишилась без рамки.:))))))

Ось такий в мене вийшов метелик!!!

суботу, 19 березня 2011 р.

Мій перший квіллінг!!!


Ой, я так боялась цього квіллінгу,але не втрималась. Дочекалась посилочку з папером і вперед. Ось що в мене вийшло!!! Це моя перша робота з використанням квіллінгу, надіюсь що не остання!!!!!!

неділю, 13 березня 2011 р.

Чоловіча відкриточка!!!





Ось моя чоловіча відкриточка,мене також надихнув майстер клас від зроби сам(А).Ця ідея піджака, припала мені до душі і я з радістю буду її використовувати в майбутніх роботах!!!

понеділок, 7 березня 2011 р.

Хвастулька 2


Дівчатка я хотіла вас всіх привітати з прекрасним святом весни - 8 им березня!!!!! І побажати безмежної любові, сімейного затишку,надхнення у своїх роботах я вас всіх люблю:)))))))))!

Ще я дуже хотіла похвалитися своїм безподобним ,ніжним,весняним букетом який подарував мені мій коханий,найдорожчий чоловік!!!І розказати прікол на який я купилась, пам"ятаєте я опубліковувала альбом для закоханих №3,який хлопець замовив для дівчини виявляється цією дівчиною була я,я сама для себе зробила альбом цього ж не знаючи.Ось такий сюрприз для мене зробив мій чоловік,я була в шоці і дуже рада бо останній альбом віддавала з жалем, навіть чоловікові казала, що собі хотіла б такий самий і що це дуже романтичний подарунок)))))!Ось така весела історія,отримала гроші за альбом і сам альбом!!!Дякую що прочитали мою розповідь і розділили мою радість!!!!!!!!!!!!!!!

суботу, 5 березня 2011 р.

Цукерочка- сюрприз від Мар"янки!!!


Цукерочка-сюрприз від Мар"янки! Розіграш відбудеться 3 травня в день народження її прекрасної донечки!!!

четвер, 3 березня 2011 р.

Весільна вінтажна відкриточка!


Зохотілось мені зробити весільну відкриточку у моєму любимому вінтажному стилі. Можливо вона не зовсім типічна для весільної, але мені дуже подобається:).Всередині привітання для молодят і кишенька для грошей! Квіточку зробила сама за допомогою дирокола. Видироколила (смішне слово вийшло:)))) 6-7 квіточок з звичайного глянцевого журналу і слеяла, затонувала, вийшла досить класна квіточка!

вівторок, 1 березня 2011 р.

Цукерочка від Олі!!!


Розігрується цукерочка від чудової дівчини Олі.

Цукерочка клас!!!