середу, 29 червня 2011 р.

Мій перший тортик!!!



Нарешті знайшлась нагода зробити тортик з памперсів. Він в мене не величкий, використала 36 памперсів, до нього в придачу зробила ще відкриточку з кишенькою для грошей і привітанням для щасливих батьків!!!Получила море задоволення, мені сподобалось)))))

вівторок, 28 червня 2011 р.

Мої метелики:)



Зробила відкриточку для конкурсу по Скетчу №6 «Крестики-нолики», цікавий, простий скетч вилився в мене в таку ідейку, приймайте!!!!!! Ось такі у мене в голові літні метелики)))

неділю, 12 червня 2011 р.

Відкриточка на конкурс!!!




Побавилась з новим завданням) Задание №17 - Важный элемент: металлический декор, так звучить тема завдання, воно триватиме до 25 червня, можливо пощастить)))))))

неділю, 5 червня 2011 р.

Квіточка брошечка!





Ось на вихідних, хоть вони і були загруженні, я встигла зробити таку квіточку брошечку із фетру! Це зараз я пишу з впевненістю брошка, а насправді сумнівалась, вона мені припала до душі так, що я не знала чи хочу брошку, чи заколку, чи ремінь, чи браслет, носилась з нею по хаті і думала))), згодом вирішила, що її можна буде з часом змінити, а взагалі нову можна зробити, ще і ще, і ще багато різних квіточок)))......

Одним словом, якась квіточкоманія!!!!!