пʼятницю, 29 липня 2011 р.

Альбомчик!!!










Ну нарешті, близенько мій відпочинок і я закінчила в рекордні строки альбомчик, який замовили на день народження дочка для мами в її 50 ти ліття, було дуже мало часу я сиділа поночам і зразу хочу вибачитись за якість фото, альбома в мене вже нема, а нагоди зробити класні фотки не було. Отже, з нетерпінням чекаю на ваші коментарі, буду рада їх читати!!!!!!!!!!

неділю, 24 липня 2011 р.

Любима:)


Привіт, привіт!!!

Поки з"явилось трішки часу, хочу вам показати, на даний час свою улюблену відкриточку, яка стоїть у мене на столі і з якою ніяк не можу розлучитись, дивно правда?)))))), але вона 100% як для мене!!! Можливо це мій стиль, чи що???

неділю, 10 липня 2011 р.

Браслет з замочків!!!


Привіт мої дорогенькі, не втомлююсь експерементувати, ось попробувала зробити браслет з замочків. Ці браслети мені давно подобались і ура, я наважилась собі зробити такий моднячий аксесуар. Як мені здається виглядає досить круто, а вам? Буду рада читати ваші справедливі коментарі:) Обнімаю вас!!!!!!!!!!!!!!

четвер, 7 липня 2011 р.

Дитяча:)


Перший раз спробувала зробити відкриточку у формі платтячка, ніби получилося. В майбутньому буду пробувати ще якісь інтересні форми відкриточок - це цікаво:)!!!!!!

неділю, 3 липня 2011 р.

Мій комодик!!!



Зустріч у Львові - це супер крутезна ідея, яку цього разу реалізувала Марія, не зважаючи на свій цікавий стан))) Ще хотіла сказати дівчатка дуже була рада з вами познайомитись, а яка радість було бачити тих дівчаток яких я вже знаю!!! Зустріч супер, приїду ще, обов"язково!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Фото з нашої зустрічі можна побачити у Мар"яни!!!

Так як я приїхала з запізненням, то комодик свій я доробляла вдома, ось що в мене вийшло)