неділю, 26 лютого 2012 р.

До свята!!!

Ось в мене вийшла ще одна весняна відкриточка, ця точно підходить під Завдання №8. Квітчастий фон/цветочный фон

Рада буду прочитати ваші коментарі!!!

Весна вже скоро)))

Привіт, привіт!!!
Хочеться вже весни, правда))), я думаю її всі  зачекались, смішно, але хіба сонечко засвітить я вже бігаю і заглядаю в себе на клумбочки може мої крокуси повилазили, хоч розуміющо ще заскоро)))
Скоро жіноче свято весняне, тепле, ніжне, так чекаю, як день народження, всі такі гарні з квітами, щасливі, так би завжди)))))))))Люблю коли чоловік дарує квіти, люблю підсніжники, але їх мабуть ще не буде, я всі квіти люблю, ой щось я розмріялась))), я до того що відкриточка в мене вийшла весняна з величезною квіткою, а ще з нею хочу прийняти участь в конкурсі, Завдання №8. Квітчастий фон/цветочный фон Він не повністю квітчастий, але я думаю що підійде, якщо ні то я не ображусь)))


неділю, 19 лютого 2012 р.

В серці літо!!!

Хотіла показати відкриточку, літню, теплу, сонячну і ще, мій валентинчик приніс мені новенькі ножі, чудового метелика та годинника від Хольца, та що моя колекція від Хольца зростає, скоро покажу щось новеньке з використанням годинника!!!
Рада що завітала, чекаю на коментері, па-па!!!!!!!!



суботу, 11 лютого 2012 р.

Сердюшко!!!

Так, як день Св. Валентина на носі, то відкриточкики з сердюшка актуальні, мабуть для всіх!!!
Ось що в мене вийшло з нею хочу прийняти участь в Завдання №7. Від щирого серця!
А ще скажіть чи у вас е проблеми з блогером зараз, з публікацією особливо???
Щиро дякую!!!

середу, 8 лютого 2012 р.

Завданнячко!!!

Для Задание №31 - Скетч +  зробила таку відкриточку, щось я з нею мудрувала, мудрувала, тай щось таке вийшло, можливо підійде я буду рада)))
Чекаю на ваші відгуки, дякую!!!

Знову сердечка!!!

Ну нарешті я добралась сюди, щось напевно і інтерент холоду не любить, бо дав мені відпочити три дні, але то не відпочинок а мука, так хотілось почитати бложики, знайти щось для надхнення і просто прийняти участь в конкурсі, що я і роблю!!! Стартувало чудове "Завдання №7. Від щирого серця!" яке триватиме до 15.02.2012, ось що в мене вийшло)))
Па-па, дякую, що завітали!!!!!!!!!