вівторок, 8 лютого 2011 р.

Альбомчик на день закоханих!!!!!










Ну нарешті я можу показати свій перший альбом до дня закоханих(скоро покажу другий і третій).Робити таку роботу дуже приємно,вона окриляє, так як це ж для закоханих,бо вони переживають одне з найкращих почуттів в нашому житті,думаю що зі мною погодитесь:).Цей альбомчик був замовлений дівчиною для хлопця,що трішки мене обмежувало, в тому й була його складність(ніяких квіточок,стразіків,рюшечок і т.д.).Вирішила зробити його зростаючої форми, там де зав"язочки місце на дві,три і більше фотографій, на титульній сторінці є також місце для фото. Ще використала в альбомі крилаті вислови про любов - це надає йому пізнавального характеру. Не судіть строго, надіюсь що вам сподобається, я старалась!!!

5 коментарів:

  1. Привіт! Іренка, буду судити строго!) Знаешь за що? Ну як таку красу можна було фотографувати не в яскравий день? Чи це така задумка?))) Робота мені дуже сподобалась! І без рюшечок краса виходить!!!)))

    ВідповістиВидалити
  2. очень красиво, понравилось как подобраны цвета!

    ВідповістиВидалити
  3. Сашенька,величезне дякую,знаєш як у мене заколотилось серце від слів буду судити строго,думала що посипиться ціла купа критики:).За не яскравий день,просто в яблучко,але все через брак часу я дуже спішила бо на альбом вже чекал.

    Оль,дуже дякую!!!

    ВідповістиВидалити
  4. ))) В мене теж так-майже на ходу фотографую)))
    Альбом дуже гарний! Навіть не сумніваюсь,що він сподобається новому господарю!))
    Я с таким захопленням на твою собачку дивлюсь))) Ми для синочків хотіли купити йорка, але як почитала про їх хвороби та умови утримання, ще й ціна велика...Так і не купили((

    ВідповістиВидалити
  5. Дякую ще раз!!!
    Доречі про собачку,йорки дійсно потребуюсь клопіткого догляду,прочесати,покупати,стрижки і т.д,їда - те хочу їсти,те не хочу,особливим здоров"я вони теж не відрізняються,але зато яка це потіха,друг, вона на 100 процентів прив"язана до людини і повністю від неї залежна.Одним словом, якщо надумаєш купувати розкажу все що знаю і проконсультую, пораджу що краще,треба зважити всі за і проти бо це відповідальність!!!

    ВідповістиВидалити