вівторок, 16 серпня 2011 р.

Привіт!!!



Привіт, привіт дорогенькі я повернулась, надіюсь ви за мною скучали))) , бо я скучала. Ми повернулись з відпочинку довольні і загорілі, після такого гарного відпочинку важко війти в колію, але прийшлось) Кожного року відпочивали за кордоном, але цього року вирішили глянути як у нас на Україні. Подорожували власним авто, що добавило цікавості нашій подорожі. Їхали ми в Крим, а точніше в Евпаторію, наша подорож тривала 15 годин, що нелегко. Море нас порадувало, чисте, я чекала гіршого, трішки лякали розповіді про відпочинок на Україні, але у нас не все так погано, звичай до закордонного сервісу нам вчитися і вчитися(, хоча привітність людей це копенсувала. Жили ми на самому березі моря, класно, дивишля у вікно і море........, краса........, для мене вид на море дуже важливий я хочу його бачити 24 години на добу))))) Отже, я дуже рада, щаслива, що ми наважились на таку подорож у нас вже є любимі місця і як писав відомий письменник "Любіть Україну, всім серцем своїм..."

А ще не встигла я повернутись, як мене чекала робота і мої позитивні емоції ось в що вилились, чекаю на ваші коментарі я дійсно дуже за ними скучила))))))))))))

7 коментарів:

  1. очень милые работы
    поздравляю с хорошим отдыхом)))

    ВідповістиВидалити
  2. Привіт!!!! Вітаю з гарним відпочинком!!! Гарні роботи, видно що ти вся повна сил!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую, дякую, сил в мене дійсно багатенько)))

    ВідповістиВидалити
  4. Привіт! З поверненням :) Скучили, скучили! А де знимки з моря? А цуценя ви з собою брали? Подробиці, сестра, подробиці!
    І де той вид на море?! Ми ж теж хочемо подивитись :)

    ВідповістиВидалити
  5. Танічка, фоток рекордно мало, ми чомусь завжди забували фотік, щось обов"язково покажу, от з закордону фоток купа, а тут розслабились)))Псюнчик була дома з мамою чоловіка, вона погано переносить дорогу, трошки далеко їхати.

    ВідповістиВидалити
  6. Рада, что у вас всё прошло на УРА! Быстро ты в колею скрапа вошла! Я месяц пыталась)))

    ВідповістиВидалити
  7. А в мене все на одному подиху)))

    ВідповістиВидалити